Contact

Heb je vragen of opmerkingen? 

Kijk op Veelgestelde vragen hieronder.

Staat jouw vraag er niet bij. Geen probleem. Gebruik het Contactformulier. Wij antwoorden al jouw vragen binnen 24 uur.

Contact formulier

  Ververs Captcha  
 

Veelgestelde vragen

Je kan PinC steunen door een donatie te doen als supporter of door met je bedrijf partner te worden. PinC is ervan overtuigd dat de doelen alleen kunnen worden uitgevoerd samen met partners en supporters. Deze bedrijven en supporters zijn de ruggengraat van de organisatie. Partners zijn niet alleen betrokken maar zorgen ook voor het grootste deel van onze inkomsten. Hierdoor kan PinC doen wat zij belooft. Ga naar: Doe mee!

Ben je geïnteresseerd om met je bedrijf mee te doen voor de jongeren van Suriname? Vul jouw contactgegevens in op het contactformulier. Dan praten we graag geheel vrijblijvend samen verder over het vormgeven van een partnerschap dat bij jou past. 

  • We helpen mee aan aanvullende scholing voor de bestaande en toekomstige werknemer en voorzien in een belangrijke professionele behoefte
  • Door gerichte scholing ontwikkel je betrokken medewerkers.
  • Tevreden werknemers leidt tot tevreden klanten.
  • Aandacht geven aan de mooie sectoren in Suriname.

Lees meer over de voordelen op: Doe mee!

PinC vindt continuïteit en onafhankelijkheid belangrijk. Daarom hebben we gekozen voor een financieringsmodel waarbij het grootste deel van de inkomsten uit het bedrijfsleven komt. Op dit moment zijn wij heel actief om niet alleen de bedrijven te benaderen maar ook de overheden, organisaties en instellingen. Door de inzet van hun medewerkers als vrijwilligers voor onze projecten zijn we in staat de kosten van ons programma laag te houden. Daarnaast ontvangt PinC (incidentiële) bijdragen van Nederlandse gemeenten en fondsen.

Nieuwsbrief 'Inspire SU'

Lees onze nieuwsbrief >>

Volg ons op LinkedIn

Volg ons op LinkedIn >>

Volg ons op Facebook

Volg ons op Facebook >>

Text Block Title

Button