Maak werk van jouw ondernemerschap

Het Programma voor ONDERNEMERS van PinC

Duurzame groei en succes!

Het ONDERNEMERS Programma van PinC in samenwerking met de Academie voor Leadership biedt zowel startende als gevestigde ondernemers handvatten om een succesvol bedrijf op te zetten en duurzaam uit te bouwen. Met een doordacht curriculum, gericht op het ontwikkelen van essentiële basisvaardigheden zoals het opstellen van een doeltreffend ondernemersplan, financieel beheer, marketingstrategieën en operationeel management, stelt ons programma ondernemers in staat om zich te onderscheiden in een competitieve zakelijke omgeving.

Door te profiteren van de expertise van gerenommeerde docenten en ervaren ondernemers als mentoren, krijgen de deelnemers toegang tot waardevolle kennis en praktische inzichten. Het programma biedt tevens een platform voor netwerken, waarbij ondernemers hun ervaringen kunnen delen, synergieën kunnen ontdekken en mogelijkheden kunnen verkennen voor samenwerking.

Of je nu aan het begin van je ondernemersreis staat of je bedrijf naar nieuwe hoogten wilt brengen, het ONDERNEMERS Programma streeft ernaar om een stimulerende leeromgeving te bieden die niet alleen de benodigde vaardigheden ontwikkelt, maar ook ondernemers inspireert en motiveert om hun visie te realiseren. Samen bouwen we aan duurzame successen en stimuleren we ondernemers om te gedijen in een steeds veranderende zakelijke wereld.

Leer ondernemerschap en bouw aan een stabiel en groeiend bedrijf

Creëer jouw eigen succesverhaal!

Het succes van ondernemers is sterk afhankelijk van het beheersen van essentiële basisvaardigheden die specifiek gericht zijn op het runnen van een bedrijf.

Ondernemers programma's

Leer ondernemen

Ondernemer worden is een grote uitdaging. Maar als je erin slaagt om jouw onderneming goed op te zetten krijg je er veel voor terug: zelfstandigheid, voldoening, waardering en nog veel meer. Ondernemen is fun, maar het is ook een vak. Leer de benodigde ondernemersvaardigheden en bouw aan een stabiele basis voor een succesvol bdrijf. Dat leer je niet in enkele dagen, maar vraagt inspanning. Onder de wekelijkse begeleiding van onze coach is de motivatie verzekerd!

De Sleutel tot Duurzaam Succes: Ontdek de Fundamenten van Ondernemerschap

  1. Ondernemersplan opstellen: Het vermogen om een gedegen ondernemersplan op te stellen is van vitaal belang. Het plan fungeert als een routekaart en biedt richting voor het bedrijf, inclusief doelen, strategieën, financiële projecties en marketingplannen.

  2. Boekhouding en Financieel Beheer: Een degelijke kennis van boekhouding is essentieel voor het bijhouden van inkomsten, uitgaven, winst en verlies. Dit stelt ondernemers in staat om financiële gezondheid te meten, belastingen correct in te dienen en strategische financiële beslissingen te nemen.

  3. Marktonderzoek en Positionering: Het begrijpen van de markt en het identificeren van kansen en bedreigingen is cruciaal. Ondernemers moeten weten hoe ze marktonderzoek kunnen uitvoeren, concurrentie kunnen analyseren en hun bedrijf effectief kunnen positioneren in de markt.

  4. Verkoop- en Marketingvaardigheden: Het vermogen om producten of diensten effectief te verkopen en een merk op te bouwen, is essentieel voor het aantrekken van klanten. Ondernemers moeten weten hoe ze marketingstrategieën kunnen ontwikkelen en implementeren om hun doelgroep te bereiken.

  5. Juridische Kennis en Ondernemingsrecht: Een basisbegrip van juridische zaken en ondernemingsrecht is van belang om te voldoen aan regelgeving en juridische complicaties te voorkomen. Dit omvat kennis over contracten, arbeidswetgeving en intellectueel eigendom.

  6. Onderhandelingsvaardigheden: Ondernemers komen vaak in situaties waarin ze moeten onderhandelen, bijvoorbeeld bij samenwerkingen, contracten en prijsonderhandelingen. Sterke onderhandelingsvaardigheden zijn dan ook cruciaal.

  7. Operationeel Beheer: Het beheren van dagelijkse bedrijfsactiviteiten en het optimaliseren van processen is noodzakelijk voor efficiëntie en productiviteit. Ondernemers moeten weten hoe ze hun middelen effectief kunnen inzetten.

Wekelijkse bijeenkomsten gecombineerd met online lessen

Investeer in jouw toekomst!

Ontdek ons uitgebreide programma dat 7 boeiende online modules omvat, verspreid over een periode van 7 maanden. Elke module wordt versterkt met een interactieve live sessie, waarbij je persoonlijke begeleiding krijgt van een ervaren coach om eventuele obstakels te overwinnen. Bij succesvolle afronding van elke module, inclusief de live sessie, verdien je een deelcertificaat. Na 7 maanden voltooi je het programma met het felbegeerde diploma "Ondernemersvaardigheden".

Bereid je voor op succes en vraag vandaag nog een (gratis) consultgesprek aan!

Wil je meer weten?

Bereid je voor op succes en vraag vandaag nog een (gratis) consultgesprek aan!

We staan klaar om jou te begeleiden, te ondersteunen en te inspireren op weg naar jouw doelen. Mis deze kans niet om de eerste stappen te zetten naar een betere toekomst. Meld je nu aan voor jouw gratis consultgesprek en laat ons samen jouw ambities waarmaken!

Gesprek aanvragen >>

De organisaties achter de PinC Ondernemers Academie:

de Academie voor Leadership in samenwerking met SkillsTown

Over de Academie voor Leadership

Voor startende ondernemers: Ontdek onze 15 jaar expertise in het organiseren van leergangen voor leiders. Met onze ervaren trainers en coaches, die zelf uitgebreide praktijkervaring hebben, tillen we de deelnemers naar een hoger niveau. Ons credo? Van weten naar doen. We zorgen ervoor dat nieuwe inzichten direct worden omgezet in praktische toepassingen, zodat je direct impact kunt maken in jouw onderneming.